Elektromos targoncák/4 kerekű targoncák

A széria 1,0-3,5 t

STABILITÁS

A nemzetközi szinten is fejlett párhuzamos elrendezést a vontatómotor esetében alkalmazzák. A gép süllyesztett típusú akkumulátor kialakítással rendelkezik, ami alacsonyabb tömegközéppontot és ezáltal a teljes targonca jobb stabilitását biztosítja.

A kisebb fordulósugarat nyújtó rugalmas kormányszerkezet lehetővé teszi, hogy a targonca szűkfolyosóban megforduljon.

KÉNYELEM

Az állítható, kis átmérőjű, dönthető, ergonomikusan kialakított kormánykerék jó fogást tesz lehetővé. Az ülés is előre és hátra állítható, ami a kezelő számára a legjobb vezetési helyzetet biztosítja.

Az egyszerűen átlátható kijelző a védőtetőhöz van erősítve, ami jobb kilátást és kezelhetőséget nyújt, így nagyobb vezetési biztonságot jelent.

Mivel alacsony zajszint, energiatakarékosság jellemzi, és nem bocsát ki kipufogógázt, a jármű minden műszaki adata megfelel az ökobarát követelménynek.

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS BIZTONSÁG

Világhírű motorvezérlők, csatlakozók, akkumulátordugasz, vészkikapcsoló és műszerfal a teljesítmény megbízhatóságát biztosítják, és könnyű üzemeltetést tesznek lehetővé.

Az olyan fő alkatrészek, mint például az alváz, a hajtótengely, a kormánytengely és az emelőoszlop nagy szilárdságúak, hogy megfeleljenek a nehéz munkakörülményeknek.

A vészkikapcsoló szabványos kialakítású, és megfelel az európai biztonsági előírásoknak.

Ráadásul mind az elektronika, mind a hidraulikus rendszer túlterhelés elleni védelemmel van ellátva.

FEJLETT

Az ERF (elektronikus rögzítőfék) intelligens rögzítőfék, a kezelő alacsonyabb munkaerő-intenzitását igényli, és nagyobb biztonságot szavatol.

Finom süllyesztőrendszer.

A teljes váltóáramú konfiguráció magába foglalja a váltóáramú vontató motort és váltóáramú szivattyúmotort, ami az egész targonca nagyobb teljesítményét és az akkumulátor hosszabb élettartamát biztosítja.

KARBANTARTÁS

A teljesen nyitható akkumulátorfedél megkönnyíti az akkumulátor szervizelését, és a vezérlő fedele is könnyen nyitható.

A szénkefe nélküli, karbantartásmentes, váltóáramú hajtómotor jelentősen csökkenti a működési költségeket.

Az opcionálisan oldalirányban kigördíthető akkumulátor nagyon kényelmes, gyors, hatékony és biztonságos akkumulátorcseréhez alkalmas, valamint ideális megoldás a folyamatos munkakörülmények között is.

Tulajdonságok


Ajánlatkérés

Kérjük, hogy adja meg nevét és elérhetőségét az alábbi űrlapon és üzletkötőnk felkeresi Önt.


magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Egy áráért 2 targoncát kap, hihetetlen áron!
HC prémium 1,5 tonnás Li-ionos homlokvillás targonca, ajándék 1,5 tonnás Li-ionos raklapszállítóval mindösszesen: 18 790 USD + ÁFA-ért!

tovább

Aktuális akcióink