Elektromos targoncák/4 kerekű targoncák

A széria 1,0-3,5 t

Az A szériás 1-3,5 tonnás (négykerekű) targonca külső alkatrészeinél áramvonalas kontúr, kis méretek és fém alkatrészek kerültek alkalmazásra. Az A szériás targoncákhoz hasonlóan az új A szériás targoncát is szilárd vázzal tervezték. Mivel alacsony zajszint, energiatakarékosság jellemzi, és nem bocsát ki kipufogógázt, a jármű minden műszaki adata megfelel az ökobarát követelménynek. Az új, széles látómezőt nyújtó emelőoszlop, a kis fordulósugarú kerék és a 150 mm-es tartományban állítható ülés a targonca kényelmes és ergonomikus működését biztosítja.

Ezenkívül a gép süllyesztett típusú akkumulátor kialakítással, továbbá jól látható, nagyméretű LED műszerfallal rendelkezik, amely olyan funkciókat biztosít, mint az üzemóra-számláló, öndiagnosztika, és az akkumulátor teljesítményének kijelzése. Az ebben a termékben található nagy hatásfokú, teljes körű védelmi funkciókkal és önálló hőmérséklet-érzékelővel és sebességérzékelővel felszerelt váltóáramú rendszer, nagyobb megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosít. Világhírű motorvezérlők, csatlakozók, akkumulátordugasz, vészkikapcsoló és műszerfal a teljesítmény megbízhatóságát biztosítják, és könnyű üzemeltetést tesznek lehetővé.

A nagyfrekvenciás MOSFET vezérlő pontosan szabályozza a haladást és az emelést, valamint lehetővé teszi a teljesítmény jobb beállítását, a rámpán történő biztonságos megállást. A motorfék fékenergia-visszanyeréshez használható, ami energiatakarékos, és nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. A vészkikapcsoló szabványos kialakítású, és megfelel az európai biztonsági előírásoknak. Ráadásul, mind az elektronika, mind a hidraulikus rendszer túlterhelés elleni védelemmel van ellátva.

Az 1-3,5 tonnás, ellensúlyos villástargoncák megfelelnek a CE tanúsítvány követelményeinek. Mivel a szénkefét nem kell cserélni, a haladómű motor szervizköltsége meglehetősen gazdaságos. A teljesen nyitható akkumulátorfedél megkönnyíti az akkumulátor szervizelését, és a vezérlő fedele is könnyen nyitható.

Tulajdonságok


Ajánlatkérés

Kérjük, hogy adja meg nevét és elérhetőségét az alábbi űrlapon és üzletkötőnk felkeresi Önt.


magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2023. november 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2023. november 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 3,5t Gázüzemű targonca 18 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 3,5t Gázüzemű targonca 18 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Önjáró, elektromos, ollós személyemelő 78XEN (Munkamagasság: 7,8 méter)
ÚJ önjáró elektromos ollós személyemelő készletről azonnal 3 690 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2023. november 30-ig! 1,5 tonnás és 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel 289 000 Ft+Áfa


bővebben

1,5 tonna teherbírású Li ionos gyalogkíséretű targonca, ÁRGARANCIÁVAL!
1,5 tonna teherbírású Li ionos gyalogkíséretű targonca 1 190 000 Ft + Áfától. Az ajánlat 2023. november 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes.

bővebben

Aktuális akcióink