Hangcha CBD15-JH targonca: A tökéletes megoldása minden feladatra

Hangcha CBD15-JH raklapszállító targonca

 

A Hangcha, az anyagmozgatási megoldások terén vezető szerepet betöltő vállalat bemutatja a CBD15-JH raklapkocsit, amely a fejlett technológiát és az ergonomikus kialakítást ötvözi, hogy páratlan kényelmet és hatékonyságot biztosítson az anyagmozgatási műveletek során.

 

Fokozott operátor kényelem

A CBD15-JH ergonomikus kialakítása nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem a kezelő kényelmét is elősegíti. A nehéz emeléssel és az ismétlődő feladatokkal járó megterhelés és fáradtság bármely munka során megterhelheti a szervezetet, ezzel nehezítve a feladatok pontos elvégzését. A CBD15-JH ergonómiai kialakítása ezen terhek csökkentése révén biztosítja, hogy az operátorok testét érő kisebb fizikai terheléseknek köszönhetően a kezelők kevésbé fáradnak el és jobban képesek koncentrálni a hosszabb műszakok során is, ami a termelékenység és a munkával való elégedettség növekedéséhez vezet.

 

Ergonomikus kialakítás

A CBD15-JH-t a kezelők kényelmét szem előtt tartva tervezték, és optimális magasságban elhelyezett ergonomikus vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az operátorok számára, hogy a targonca kezelése közben természetes testtartást tudjanak felvenni. Ez az ergonomikus kialakítás csökkenti a kezelő csuklójára, vállára és derekára nehezedő terhelést, így minimalizálja a fáradtságot a hosszabb használat során. Emellett a targonca kompakt méretei javítják a szűk helyeken való manőverezhetőséget, tovább növelve a kezelő kényelmét és hatékonyságát.

 

Könnyed működés

A CBD15-JH raklapemelő 1.500-2.000 kg teherbírással és 200 mm-es emelési magassággal büszkélkedhet, így a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz is használható. Robusztus tulajdonságai ellenére a CBD15-JH kezelése rendkívül egyszerű és intuitív. A kezelők könnyedén és precízen manőverezhetnek a raklapokkal, köszönhetően a gyors kezelhetőségnek és az ergonomikus kialakításnak.

 

Könnyen hozzáférhető vezérlők

A CBD15-JH raklapszállító targonca felhasználóbarát kezelőszervekkel van felszerelve, amelyek a könnyű hozzáférés érdekében kényelmesen vannak elhelyezve. A kezelők gyorsan és egyszerűen kapcsolhatják be az előre- és hátrameneti funkciókat, valamint precízen emelhetik és engedhetik le a raklapokat. A kezelőszervek intuitív kialakítása minimalizálja az operátorok tanulási folyamatát, lehetővé téve számukra, hogy zavartalanul összpontosíthassanak a feladataikra.

 

Környezeti fenntarthatóság

Az ergonomikus kialakítása és felhasználóbarát funkcióik mellett a CBD15-JH raklapszállító targoncák a lítium-ion akkumulátorok technológiájának köszönhetően környezetbarátok. A lítium-ion akkumulátorok használata csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és minimalizálja a környezeti hatásokat a hagyományos ólom-sav akkumulátorokhoz képest. Továbbá a CBD15-JH gyors töltési ideje, amely azonnali használat esetén mindössze 20 perc, teljes feltöltés esetén pedig 3 óra, minimális állásidőt biztosít, így az operátorok maximalizálhatják a termelékenységet, miközben csökkentik az energiafogyasztást. Az újratöltés egyszerű és problémamentes folyamat, ami tovább növeli a targonca hatékonyságát és használhatóságát.

 

Akkumulátor opciók

A CBD15-JH raklapszállító targonca kétféle kapacitású akkumulátorral kapható: 24V/20Ah és 24V/30Ah. Ezek az akkumulátorok rugalmasan alkalmazkodnak a különböző üzemeltetési igényekhez, és megbízható energiát biztosítanak a hosszabb ideig tartó használathoz.

 

Biztonsági jellemzők

A biztonság minden anyagmozgatási műveletnél elsődleges fontosságú, és a CBD15-JH raklapszállító targonca számos biztonsági funkcióval van felszerelve a kezelők és a közelben állók védelme érdekében. A csúszásgátló funkció még csúszós körülmények között is biztonságos tartást biztosít, ezzel csökkentve a balesetek kockázatát. Emellett a vészleállító gomb lehetővé teszi a kezelők számára, hogy vészhelyzet esetén azonnal megállítsák a targoncát, ami tovább növeli a munkahelyi biztonságot.

 

Összegzés

Összefoglalva, a Hangcha CBD15-JH raklapszállító targonca a fejlett technológiát ergonomikus kialakítással ötvözi, hogy páratlan kényelmet és hatékonyságot biztosítson az anyagmozgatási műveletek során. Az intuitív és ergonomikus vezérlésnek, a környezetbarát fenntarthatóságnak és az átfogó biztonsági funkcióknak köszönhetően az operátorok magabiztosan és könnyedén végezhetik feladataikat, minimalizálva a megerőltetést és a fáradtságot. Akár a forgalmas raktárakban navigál, akár szűk helyeken manőverezik a raklapokat, a CBD15-JH raklapszállító targonca új mércét állít fel az ergonómiai kiválóság, a környezeti felelősségvállalás és a könnyű használat terén az anyagmozgató iparban.

Hungarian Distributor:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
Address: Balatonfűzfő, Szállás u. 1. H-8184, Hungary
Telephone: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. április 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. április 30-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Önjáró, elektromos, ollós személyemelő 78XEN (Munkamagasság: 7,8 méter)
ÚJ önjáró elektromos ollós személyemelő készletről azonnal 3 690 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. április 30-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. április 30-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca, ÁRGARANCIÁVAL!
1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca 1 250 000 Ft + Áfától. Az ajánlat 2024. április 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes.

bővebben

Discounts